Stil he? Op mijn blog.

Door | 11.10.17 Laat een reactie achter
Zelf vind ik het ook jammer maar alles neemt gewoon zoveel tijd in beslag! En de tijd gaat al zo snel.. Dus dat komt al gauw neer op keuzes maken.

Fotograferen doe ik op dit moment ook minder dan ik zou willen. Druk druk druk zullen we maar zeggen. Maar ook zeker met leuke dingen hoor! Herkennen jullie dat? Een keuze moeten maken uit dingen die je eigenlijk allemaal wil doen, beleven of ondernemen? Ik vind het maar moeilijk maar ach, misschien zeur ik gewoon ;-)

Natuurlijk fotografeer ik nog wel geregeld, dus ik dacht misschien is leuk om wat foto's van onze afgelopen vakantie in Oostenrijk te laten zien. We zaten midden in de bergen in het plaatsje Fieberbrunn en wat was het daar prachtig zeg! Maar voordat jullie die foto's zien, eerst een foto met een nieuwtje! (wat eigenlijk alweer een "oudje" is.) Wie weet tot snel!

Geregistreerd partnerschap! <3


Oostenrijk


Oudere post

0 reacties: