Ankeveense plassen - Foto Post

Door | 7.6.16 Laat een reactie achter
Ken je dat? Je besluit een wandeling te maken en precies als je in the middle of nowhere bent begin je moe te worden, geen bankje te zien, geen idee waar je nu eigenlijk precies bent... En als je benen dan echt zeggen "ik weiger nog een stap te zetten" en je besluit te kijken hoever je nog 'moet' je ziet dat je pas op de helft bent... hahaha. Het gebeurd niet vaak maar ik wilde echt niet meer verder lopen ondanks het mooie gebied en de vele foto mogelijkheden. En het erge is, ik was echt precies in het midden van een rondje dus welke kant ik ook op ging... het was even ver lopen.

Maar ik heb het overleefd en zoals ik al zei, het was een mooi gebied waar ik gelukkig ook wat leuke foto's aan heb overgehouden! Ken jij het natuurgebied de Ankeveense Plassen al?

Nieuwere post Oudere post

0 reacties: