Update: De nieuwe buurt verkennen - Spaarnwoude

Door | 9.3.16 Laat een reactie achter
Veel van jullie weten het al, ik zit midden in een verhuizing en wat komt daar toch een hoop bij kijken en wat gaat er een hoop fout pfff... Maar inmiddels zijn we bijna helemaal gesetteld. Alleen de badkamer laat nog op zich wachten maar we hopen dat dit snel allemaal in orde is.

Omdat we inmiddels wel een beetje klaar zijn met dingen regelen, verhuizen, verbouwen, in elkaar zetten, ophangen en kopen zijn we onlangs even de buurt gaan verkennen. Wij wonen nu namelijk bijna naast de Heerenduinen (YES) en ook vlak bij andere mooie natuurgebieden. Ook de haven is heel dichtbij, hier vind je veel van deze leukerds!


Toen we even een middagje tijd hadden zijn we naar Recreatiegebied Spaarnwoude gegaan. Het plan was even met de auto kijken hoe het gebied was en waar we eventueel konden parkeren. Al snel zagen we een buizerd naast onze auto met een prooi, maar helaas te laat om te fotograferen. Jaap zette de auto langs de kant, keek naar rechts en wat zat daar aan de andere kant van de auto? Een IJSVOGEL!! Ja je leest het goed. Ik sprong natuurlijk direct de auto uit met mijn camera en ben hem achterna gegaan. Helaas is een foto nemen niet gelukt maar we hebben hem wel heel vaak voorbij zien vliegen dus ik weet waar ik moet zijn volgende keer! Onderstaande foto's heb ik in Spaarnwoude gemaakt.De mislukte IJsvogel.. MAAR wel bewijs dat ik hem heb gezien haha

Nieuwere post Oudere post

0 reacties: