TBT - Florida USA | En druk, druk, druk..

Door | 27.8.15 Laat een reactie achter
Jullie merken het waarschijnlijk al, er komen een stuk minder blog posts online dan jullie misschien gewend zijn. En dat is niet omdat ik het niet meer leuk vindt maar omdat ik het momenteel heel erg druk heb. Zoals de meeste wel weten heb ik naast NinFotografie gewoon een fulltime baan. En nu ik hiernaast ook nog met Jaap opzoek ben naar een huis (wat ook als een fulltime baan voelt, elke dag zoeken kijken, bezichtigingen plannen en dus ook bezichtigen haha) heb ik bijna geen tijd om lekker aan mijn blog te zitten. Ook kom ik veel minder vaak op mooie plekken waar ik foto's kan maken (wat heel jammer is) maar daar komt binnenkort verandering in! Binnenkort woon ik samen, heeft Jaap zijn rijbewijs en een auto en kunnen we heerlijk naar allemaal mooie plekken rijden om te fotograferen, ik kan niet wachten. Maar tot die tijd, blijft het wat rustiger op NinFotografie.

MAAR er blijft natuurlijk genoeg te lezen en vandaag nog een ThrowBack Thursday:
Deze keer laat ik de foto's zien die ik heb gemaakt tijdens mijn vakantie in 2012 naar Florida (Miami en Orlando) Deze vakantie was de eerste waarbij ik een spiegelreflexcamera bij mij had, toen nog mijn Canon 1000D.Nieuwere post Oudere post

0 reacties: