Bruiloft fotograferen

Door | 14.8.15 Laat een reactie achter
Vandaag is het zover, ik ga weer een bruiloft fotograferen en heb er super veel zin in! We hopen op mooi weer, ( en goede weersomstandigheden om te fotograferen ook) dat is natuurlijk altijd afwachten maar we gaan uit van het beste!


Mijn voorbereiding voor deze dag: Ik begin altijd met een lijstje maken van wat ik bij me moet hebben of nog moet doen. Ik dit geval waren de belangrijkste dingen, mijn SD kaarten leeg halen, accu's opladen en alles wat ik mee wil nemen klaarleggen. Ook mijn kleding leg ik de dag van te voren klaar. En ik maak (als ik dat niet al heb gedaan) nog een moodboard ter inspiratie.

Mijn lijstje ziet er als volgt uit:
 • Canon 600D + extra body
 • Accu's
 • 64GB SD en 32GB SD (en nog 2 extra SD kaartjes)
 • 50mm f1.8 lens
 • 18-55mm kit lens
 • 300mm lens
 • Externe flitser (+ extra batterijen)
 • Statief
 • Reflectiescherm
 • Zonnekapjes
 • Filters
 • Regen hoes voor camera
 • Draaiboek
 • Moodboard (foto)
 • Eten en drinken
 • Zonnebrand creme
 • Paraplu

En nu gaan met die banaan, hopen op mooi weer en zorgen voor mooie foto's!
Hoe ga jij te werk als je een fotoshoot hebt?

Nieuwere post Oudere post

0 reacties: