Tutorial | Lens Flare met gradient/verloop

Door | 8.7.15 Laat een reactie achter
Ja hoor, ik ben weer een leuke tutorial tegengekomen op YouTube en heb hem meteen even getest, leuk effect, goed uitgelegd en lekker simpel! Ik hou van lens flares, ik weet ook niet waarom maar vind het altijd iets toevoegen aan de foto. Zelf doe ik het op een iets andere manier maar ik vind het altijd leuk om meerdere technieken te leren, soms kan je met de ene techniek net iets anders of meer bereiken dan de andere.

VIDEOIk laat meteen zien hoe mijn foto is geworden met gebruik van bovenstaande tutorial. Deze foto is gemaakt tijdens een Pre Wedding fotoshoot die ik onlangs heb gedaan en binnenkort lees je daar meer over. Vandaag gaat het om de lens flare ;-) Met onderstaande foto's laat ik in het kort het proces van begin tot eind zien. Ik zal er geen uitleg bij geven want dat wordt al gedaan in de tutorial zelf. Wat vind jij van dit effect?Nieuwere post Oudere post

0 reacties: