Throwback Thursday | 2012 het begin

Door | 30.7.15 Laat een reactie achter
Omdat ik heel veel foto's heb, al een aantal jaar fotografeer maar nog niet heel lang een blog heb, leek het me leuk zo nu en dan een Throwback Thursday te doen om meer foto's te kunnen laten zien die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt.

Bij deze eerste Throwback Thursday neem ik jullie mee terug naar 2012, het jaar dat ik mijn eerste spiegelreflex camera kreeg en toen mijn passie voor fotografie nog meer groeide. Deze foto's zijn gemaakt in het Amsterdamsebos en het Groenendaalsebos. We gingen toen der tijd echt opzoek naar plekjes waar we rustig konden oefenen met fotograferen, stilstaande objecten zoals bloemen en bomen maar ook bewegende objecten zoals bijen! (brr) Dit was nog de tijd dat ik met mijn Canon 1000D fotografeerde en een telelens had (300mm) van Tamron zonder beeldstabilisator. Dit was het begin van het leer process van fotografie.

Wanneer ben jij begonnen met fotografie?Nieuwere post Oudere post

0 reacties: