Gastfotograaf | Nicoline ~ Fotografie betekend voor mij een stukje vrijheid.

Door | 14.7.15 Laat een reactie achter
Hoi! Vandaag ben ik de gastfotografe/blogger op ninfotografie. Ik ben Nicoline Opsteeg, 20 jaar en jonge moeder van een avontuurlijk zoontje. Ik kom uit Tilburg en ik houd me sinds kort bezig met het fotograferen van baby's, kinderen en zwangeren! Door de komst van mijn zoontje ben ik mij meer gaan richten op de fotografie. Ik merkte dat het foto's maken van hem zo veel plezier met zich meebrengt, alsof ik opeens mijn roeping gevonden had! Sindsdien ben ik er steeds meer in gegroeid en zo mijn eigen bedrijfje begonnen! Daarnaast ben ik een lifestyle blogster.


1. Wat fotografeer je het liefst, en waarom? 
Ik fotografeer baby, kinderen en zwangeren! De leukste categorie vind ik zelf! Baby's en kinderen zijn speels, ze kennen het woord poseren maar amper. Juist die natuurlijke blikken vind ik prachtig. Ze kunnen volledig in hun eigen wereld zitten. Dit levert de mooiste foto's op! Daarnaast vind ik zwangere vrouwen prachtig! Het geluk wat je terug ziet in de ogen van een compleet gezin is geweldig om vast te leggen!
2. Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?  
Voor het fotograferen maak ik gebruik van een Nikon D3200. Ik ben begonnen met een Nikon D50. Deze had ik al een paar jaar in mijn bezit. Deze heb ik daarna vervangen voor een nieuwe versie!

3. Bewerk je de foto's, zo ja in welk programma? 
Ik bewerk mijn foto's in Adobe Photoshop CC. In het begin een ingewikkeld programma maar als je de vibe te pakken hebt werkt het hartstikke fijn! Het bied oneindig veel mogelijkheden.

4. Wat betekend fotografie voor jou? 
Fotografie betekend voor mij een stukje vrijheid. Ik vind het heerlijk om mezelf te storten op het bewerken van de foto's en de resultaten over te brengen aan de ouders. Wanneer ze kunnen zeggen: "Ja, dit is echt mijn kind." Voel ik me voldaan!5. Op welke foto ben je het meest trots, en waarom? 
Ik ben heel trots op de foto van mijn zoontje staand in bed. Toevallig had ik mijn camera bij de hand net op het moment dat hij zichzelf omhoog getrokken had. Met 6 maanden rechtop staan ik stond even perplex. Kippenvel bij die foto! 


6. Wat is je ultieme fotografie droom? 
Mijn ultieme fotografie droom is mijn studio ontplooien tot een grote fotostudio. Met verschillende decors voor de newborn fotoshoots. Tot mooie achtergronden voor de mama's 2 be!

Meer werk van Nicoline zien:
www.nicolineopsteegphotography.nl 
Facebookpagina

En neem een kijkje op haar blog:Nieuwere post Oudere post

0 reacties: