Gastfotograaf | Lu-Ann ~ Mijn ultieme fotografie droom, daar heb ik snel een antwoord op..

Door | 16.6.15 Laat een reactie achter
Mijn naam is Lu-Ann de Vries, ik ben 21 jaar oud en woon in Zuid-Limburg. Ik heb de opleiding dierenverzorging gedaan en op dit moment werk ik parttime bij een bedrijf en run daarnaast met veel plezier LuAnn Fotografie! Ook heb ik pas een cursus digitale fotografie en beeldbewerking met goed resultaat afgesloten.Het liefste fotografeer ik dieren in een natuurlijke omgeving of met mijn mobiele studio apparatuur bij de mensen thuis, maar ik ben ook regelmatig te vinden op spring, dressuur en eventing wedstrijden van paarden. Macro en natuur fotografie vind ik ook interessant en maak daar ook regelmatig foto’s van.

Ik gebruik tegenwoordig veel mijn Canon 700 d, maar ik heb ook nog een Canon 1100 d. Qua lens gebruik ik voor bij de wedstrijden en paarden veel de 70-200 mm f/4 L USM lens van Canon, voor de studio foto’s gebruik ik mijn 18-55 mm lens van Canon, maar ik heb al een mooie vervanger gezien voor deze lens!Mijn foto’s bewerk ik met Photoshop Elements, maar ik denk dat ik ook nog een keer Lightroom aanschaf. Ik bewerk mijn foto’s omdat je foto’s altijd nog net iets mooier kan maken als dat ze al zijn.
Dieren en dan met name paarden fotografie is voor mij als hobby begonnen op de manege. Ik kreeg uiteindelijk steeds meer reacties van mensen dat ze mijn foto’s mooi vonden, ook kreeg ik vragen of ik een site had en de foto’s deed verkopen. Uiteindelijk is mijn eigen site er dan ook gekomen en ben ik sinds januari 2015 in het bezit van een BTW-nummer.Ook heb ik pas een blog toegevoegd op mijn site, hier wil ik mensen in informeren en op de hoogte houden met mijn foto’s.

Op onderstaande foto ben ik best wel trots omdat het de eerste studio foto was die ik maakte met mijn eigen apparatuur, ik hoop dat er nog veel van zo’n soort foto’s mogen volgen.


Mijn ultieme fotografie droom, daar heb ik snel een antwoord op en dat is om een keer te fotograferen op een groot internationale paardenwedstrijd.

Mochten jullie meer foto’s willen zien van mij? Dan kan je hieronder mijn gegevens vinden. Website: www.luannfotografie.nl Facebook: LuAnn Fotografie Instagram: @luann_foto
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: