Gastfotograaf | Lotte ~ Ik gebruik fotografie om creatief te zijn

Door | 2.6.15 2 reacties
Ik ben Lotte, 17 jaar, en sinds ongeveer anderhalf jaar regelmatig bezig met fotografie. Ik zit nog op de middelbare school in het vijfde jaar van het gymnasium. Sinds mijn vader een Canon EOS600D camera (eigenlijk voor hemzelf) heeft gekocht, ben ik ermee gaan experimenteren. Ik gebruik twee verschillende lenzen: een 28-135mm lens en een 85mm 1.8 lens. De 85mm lens gebruik ik het meest.

   
Ik hou me meestal bezig met portretfotografie, ik fotografeer dan vooral mijn familie en vrienden. Ik vind het leuk om mensen zo natuurlijk en mooi mogelijk op de foto te zetten. Soms maak ik foto’s van de natuur. Sinds kort kan ik eindelijk helemaal handmatig fotograferen en ik gebruik nooit een flitser. Ik fotografeer ook vaak in zwart-wit. Ik bewerk mijn foto’s in het programma van Canon zelf: Digital Photo Professional (DPP). Ik bewerk vaak niet meer dan het contrast en de kleur van een foto, want ik wil mijn foto’s meteen zo mooi mogelijk maken, zodat er zo min mogelijk bewerkt hoeft te worden.

Ik gebruik fotografie om creatief te zijnOp de onderstaande foto ben ik erg trots, omdat het een foto is die heel krachtig overkomt en omdat ik de kleuren zo mooi vindt.Ik hoop ooit nog eens een 10mm lens te kunnen kopen en beter te worden in fotograferen! Street photography lijkt me erg leuk om eens te proberen. De meeste foto’s die ik maak zet ik op mijn Facebookpagina Lottedphotography

Dus wil jij meer zien van Lotte? Kijk dan op haar facebookpagina! Zelf ook als gastfotograaf op NinFotografie staan? Dat kan, klik hier voor meer info.
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: