Gastfotograaf | Liesbeth ~ Ik ben bij toeval begonnen met fotograferen

Door | 23.6.15 Laat een reactie achter
Hey! Ik ben Liesbeth, geboren in 1985, getogen in Vlaardingen en wonende in Eindhoven. Naast fotograferen fiets ik graag, ben ik geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog en lees ik veel. Ik ben bij toeval begonnen met fotograferen rond mijn 18e. Daarvoor had ik een eenvoudig cameraatje op rolletjes wat me eigenlijk allemaal niet snel genoeg ging. Nu fotografeer ik met een Canon 20D en 1000D met verschillende objectieven.In 2010 ben ik begonnen aan een fotoblog. Wat begon als ideetje om meer met mijn foto’s te doen is inmiddels uitgelopen op een dagelijkse bezigheid en een schitterende aanvulling op mijn hobby’s. Voor mijn foto’s ook maar ergens online komen haal ik ze even door Photoshop, het wordt eens tijd dat er een camera wordt uitgevonden die alles vastlegt zoals ik het zie en wil hebben. Die camera zou ik graag aan mijn collectie toevoegen een mooie droom, net zoals het fotograferen van het Noorderlicht.De foto waar ik het meest trots op ben, mag ik die overslaan? Pfffff…ik heb een aantal foto’s waar ik niet specifiek trots op ben maar die me dierbaar zijn door de herinneringen die ze oproepen. Mijn eerste fotoblog, ‘de onbekende jongen’ die over Rotterdam uitkijkt bijvoorbeeld. Of nouja weet je wat de foto van zanger Gary Meskil van Pro-Pain tijdens Streetrock 2014. Waarbij ik in een moshpit terecht kwam een klap op mijn neus kreeg en na enkele minuten koelen terugging omdat ik toch foto’s wilde ondanks het gebrek aan ervaring in concertfotografie en zeer beperkte niet lichtsterke 250 mm lens. Volgens mij was dat meer koppigheid dan trots…


Als ik mijn tagcloud bekijk op m’n website zie ik dat ik veel commercieel werk fotografeer, wat vaak neerkomt op evenementen en actuele zaken zoals van de week de 4 mei herdenking. Maar zo even losjes fotografeer ik graag kleur, dieren, portretten, lijnen, natuur eigenlijk alles wat ik onderweg tegen kom. Daarnaast vind ik het heerlijk om er alleen op uit te trekken in een vreemde stad. Camera, ov-fiets en wel zien waar ik terecht kom. Zo fietste ik dit jaar al in Arnhem, Amsterdam, Deventer en Lisse. Maar daar blijft het niet bij. Nieuwsgierig naar waar ik volgende week terecht kom? www.villasappho.nlNet zoals Liesbeth als gastfotograaf op NinFotografie staan? Dat kan, klik hier en geef je op!


Nieuwere post Oudere post

0 reacties: