Tutorial | Schaduw of zon uit gezicht verwijderen

Door | 22.5.15 Laat een reactie achter
Ik kwam weer een super handige tutorial tegen op YouTube. In dit geval was ik opzoek naar een simpele maar effectieve manier op schaduw of juist zon uit een gezicht te verwijderen. Hier heb ik soms last van tijdens een fotoshoot, als de zon heel vel is. Ik weet wel een aantal manieren om dit op te lossen in photoshop maar nu heb ik een hele snelle en simpele manier gevonden die ik graag met jullie wil delen!


Natuurlijk is het zo dat dit vast niet voor iedere foto werkt, als iets heel erg overbelicht is bijvoorbeeld. Maar (als je RAW schiet) kun je altijd nog spelen met 'hooglichten' en 'schaduwen'.
En zoals ik al zei, er zijn meerdere manieren om dit op te lossen in Photoshop.

Heb jij nog een goede tip? Laat hem vooral weten ;-)!
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: