Gastfotograaf | Sabine Wiechmann

Door | 12.5.15 Laat een reactie achter
Ik ben Sabine Wiechmann ik ben 48 jaar , heb twee kinderen en woon in Almere. Ik fotografeer sinds ongeveer 2004 , door een auto-ongeluk kwam ik thuis te zitten en toen is de fotografie op mijn pad gekomen (een geluk bij een ongeluk) Ik heb geen opleiding gedaan in de fotografie , ik heb veel mijzelf aangeleerd door erover te lezen en heel veel te oefenen , wel heb ik een paar workshops gevolgd. 


Sinds 2008 heb ik een eigen bedrijf in de fotografie : Fotostudio Sabine al klopt die naam niet meer zo. In het begin fotografeerde ik vanuit mijn studio maar de laatste jaren doe ik voornamelijk buiten fotograferen omdat daar zoveel mogelijkheden zijn. Ik fotografeer voornamelijk kinderen maar ik mag ook graag tulpen ☺ fotograferen.Wat fotografeer je het liefst, en waarom?
Ik fotografeer het liefst kinderen, kinderen zijn nog onbevangen en als je ze in hun wereld laat krijg je de mooiste foto’s. Het is leuk om te zien als er een verlegen kindje binnenkomt die niet wil en na afloop niet de weg te slaan is.Wat voor apparatuur gebruik je om te fotograferen?
Ik heb een Canon 50 D met diverse lenzen

Bewerk je de foto’s, zo ja in welk programma?
Ja ik bewerk mijn foto’s in photoshop.

Wat betekend fotografie voor jou?
 In de fotografie kan ik mijn creativiteit kwijt, ik krijg er energie, van het is een passie.

Op welke foto ben je het meest trots, en waarom? 
Dat verschilt maar ik heb deze foto uitgekozen omdat Tulpen mijn lievelingsbloemen zijn en ik daar heerlijk mee aan de slag kan ik kan daar zo een dag mee bezig zijn. Deze vind ik mooi omdat het de puurheid van de tulp laat zien de details komen zo mooi tot hun recht… 


Wat is je ultieme fotografie droom? 
Mijn ultieme droom is, buiten een nog betere camera, dat ik “bekend “ ben in die zin dat er heel veel mensen mijn werk waarderen en het mooi vinden.
Meer zien van Sabine? Bekijk dan de onderstaande pagina's:

Blog : https://fotostudiosabine.wordpress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/fotostudiosabine
Twitter : https://twitter.com/FotoSabine

Zelf als gastfotograaf op NinFotografie staan? Dat kan! -klik hier voor meer informatie-
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: