Gastfotograaf | Lyana Albers

Door | 19.5.15 Laat een reactie achter
Ik ben Lyana Albers, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Overijssel, 44 jaar, en momenteel thuis. Ik ben sinds Mei 2014 aan het fotograferen geslagen, en dit virus heeft mij goed te pakken haha. Het geeft mij veel rust, en vindt het heerlijk om te doen, een stukje uitlaadklep en een stukje afleiding in een soms hectische leven.

Ik fotografeer momenteel met een Sony DSC HX300, ik ben begonnen met een Nikon coolpix L830, maar al snel wilde ik meer uitdaging, dus na een maand of 6 overgestapt op de Sony, en deze bevalt mij prima.


Ik fotografeer het liefst in de natuur, omdat het daar heerlijk is, het geeft contact met al het mooie om mij heen. Daarnaast ben ik ook zo af en toe bezig met Portret Fotografie, dat geeft weer een stukje afwisseling, en vindt ik ook heel leuk om te doen. ook hiermee wil ik zeker verder.
Als ik foto's bewerk, dan doe ik dit met Corel Paintshop pro X7, eenvoudig maar goed programma met vele opties en bewerkingen. Fotografie betekend voor mij dus rust, contact met de natuur, en een heerlijke hobby.

Er zijn een aantal foto's waarvan ik zelf vindt dat ze een extra dimensie geven en ben daar dus trots op, die voeg ik natuurlijk ook bij :-) (in dit artikel dus)

Mijn droom op gebied van fotografie, is eigenlijk goed verder ontwikkelen, en eventueel een studio te starten, voor portretfotografie.

Ik heb natuurlijk ook een facebook pagina waar ik mijn foto's deel.
https://www.facebook.com/pages/Lyana-Albers-Photo-Graphics
https://www.facebook.com/pages/Lyana-Albers-Model-Photo-Graphics

Zelf als gastfotograaf op NinFotografie staan? Dat kan! -klik hier voor meer informatie-
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: