Foto Post | Eekhoorns

Door | 11.5.15 3 reacties
Eekhoorns, wat zijn het toch prachtige wezentjes! En ik heb het geluk gehad ze al een aantal keer op de foto te krijgen. Ze zijn super snel en schuw dus het is nog best moeilijk. Nu moet ik wel zeggen dat het me alleen gelukt is in bungalowparken met veel natuur eromheen, en daar zullen ze waarschijnlijk toch net iets meer aan mensen gewend zijn. Ik heb ook wel eens een Eekhoorn in een bos of de duinen gezien, maar daar zijn ze toch altijd net iets schuwer. De onderstaande foto's zijn gemaakt rond verschillende bungalowparken die midden in de natuur liggen, vooral in de bossen.
En ik denk ook dat dit de beste plek is om eekhoorns, of zoals ik ook wel eens zeg eenhoorns gewoon omdat die ook cool zijn, te spotten.


"De eekhoorn leeft voornamelijk in uitgestrekte naaldbossen en gemengde bossen waarin naaldbomen overheersen. Ook komen ze voor in parken en tuinen." -bron-  Dit is dus precies waar ik ze voornamelijk tegen kom, naaldbossen! Heb jij wel eens een eekhoorn op de foto gekregen?

Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

  1. Oh wat lief! Ik heb inderdaad ook wel een eekhoorntje in het 'wild'wild gezien en die was z\o weg, op campings daarin tegen waren ze wat minder schuw.
    Heel mooi gelukte foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog nooit een eekhoorn zo perfect op de foto gekregen! Alleen een snel momentje dat 'ie in een boom klimt of door het gras heen rent...
    Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen