Edinburgh deel 1 | Het begin van een mooie reis

Door | 31.5.15 2 reacties
Want dat was het zeker, een mooie reis. Maar dat kan ook bijna niet anders in zo een mooi land als Schotland! We kwamen rond een uur of 15:00 aan, alles verliep perfect, de vlucht, reis naar het hotel en de kamer die we hadden was top!Na aankomst hebben we even in de buurt gelopen en zijn we naar een supermarkt geweest wat we hadden een eigen keukentje in onze hotel kamer, super handig! Misschien ook leuk om te weten, Jaap heeft de hele vakantie gevlogt en dit komt natuurlijk binnenkort online te staan op zijn YouTube kanaal!

De volgende dag gingen we meteen op stap, de stad Edinburgh verkennen. Dit hebben we gedaan door een zo genaamde Hop on Hop off bus te nemen. Deze tour heb ik bijna in elke stad gedaan waar ik op vakantie geweest ben, omdat je zo meteen alles kunt zien en langs al de toeristische attracties komt die iedereen stiekem wel wil zien. Zo kwamen wij langs Edinburgh Castle, Calton hill en Holyrood Park. Een aantal dingen die we zeker wouden doen. Het doel van de Hop on Hop off bus is dat je overal kan in en uitstappen waar je wil, heel handig! Na het eerste (verken) rondje gingen we voor nog een rondje en stapte we uit bij Edinburgh Castle, het regende helaas wel bijna de hele dag. Niet zo hard en je bent in Schotland dus voorbereid op regen maar foto's maken is dan wat minder makkelijk.


Het was heel druk bij het kasteel (toeristen, het leek Amsterdam wel alleen waren we nu zelf ook toeristen haha) we namen een audio tour, echt grappig hadden we nog nooit eerder gedaan, en zijn zo het hele kasteel doorgelopen. Na het kasteel hebben we nog even rondgelopen en kwamen we langs van alles wat we zeker wouden doen, maar dat was voor een andere dag!

-de meeste bovenstaande foto's zijn gemaakt met mijn mobiel-
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Ik ben heel benieuwd naar de rest! Het kasteel ziet er wel mooi uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te horen @Dinja vd Broek :) Het volgende deel komt waarschijnlijk morgen online!

    BeantwoordenVerwijderen