Review | Posters van Posters.nl

Door | 29.4.15 Laat een reactie achter
Het was weer tijd voor een leuke samenwerking, ik heb 2 posters besteld op Posters.nl en vandaag lees je mijn ervaring en zie je natuurlijk de posters die ik heb besteld!

Op de website Posters.nl kun je heel veel verschillende producten bestellen, vanzelfsprekend natuurlijk posters maar ook fotobehang, canvas, muurstickers, en meer. Binnen deze categorieën zijn dan ook weer heel veel subcategorieën waar je uit kunt kiezen.


We beginnen met het kiezen van een poster, je kunt kiezen voor je eigen foto die je op poster formaat toegestuurd krijgt of je kunt uit een van de vele posters kiezen die beschikbaar zijn de keuze is echt enorm. Je hebt posters in verschillende categorie zoals game, film, 3D, dieren, muziek en zelf heb ik voor de categorie natuur gekozen.
Een klein nadeel: Als je op een poster klikt om hem beter te bekijken krijg je een pop-up, je verwacht dan een grotere afbeelding te zien van de poster die je eventueel wil bestellen maar dit is niet het geval. Je krijgt vaak zelfs een kleinere afbeelding waardoor je een minder goed beeld heb van de poster. Dit is het enige minpuntje wat ik heb kunnen vinden, geen ramp dus en zeker op te lossen!


Na heel lang zoeken door de ruime keuze op de website ben ik uiteindelijk voor de 2 onderstaande posters gegaan die je hier kunt vinden. Meteen de volgende dag had ik ze (heel goed ingepakt) binnen. Ze zaten in een kartonnen doos zodat ze natuurlijk niet konden kreukelen en de posters waren opgerold in plastic (zoals de meeste posters verpakt zitten) De kwaliteit van de posters is erg mooi, papier is dik, de afbeelding is spat zuiver en heeft precies genoeg glans om de foto bijna tot leven te laten komen!
Ik bedacht me dat ik vroeger altijd posters in mijn kamer had hangen, mijn muren hingen helemaal vol met poster uit bijvoorbeeld de Hitkrant (kennen jullie dat nog? haha) Nu heb ik 1 poster in mijn slaapkamer, op mijn deur van Elvis Presley. Deze posters bewaar ik voor als ik zelf een huisje heb met Jaap (waar we hard naar opzoek zijn!) ik zie het al voor me, in een strak ingerichte huiskamer, mooi ingelijst boven de bank en de andere in de slaapkamer boven het bed, lekker rustgevend. Heb jij posters in je huis/kamer hangen?

Nieuwere post Oudere post

0 reacties: