Review | Kaarten van Kaartwereld.nl

Door | 7.4.15 Laat een reactie achter
Je eigen kaarten ontwerpen is hip! Daarnaast is het ook nog eens heel leuk om je eigen kaart te maken en natuurlijk te versturen. En zeg nou zelf, een kaart ontvangen per post is altijd leuk. Op Kaartwereld.nl kun je zelf kaarten maken en versturen. Naast kaarten die je zelf kan maken heb je ook nog keus uit voorbedrukte kaarten, kaarten met een cadeau en zelfs kaarten waar snoepjes in zitten! Toen Kaartwereld.nl mij vroeg of ik hun kaarten wou reviewen twijfelde ik met deze ruime keus en leuke opties dus geen moment!


En dan begint het, welke foto zal ik gebruiken? Wat voor leuke kaarten staan er allemaal op de website. Kies ik voor een ansichtkaart of een wenskaart, en bestel ik dan het normale formaat kaart of toch de grote of zelf supergrote kaart? Zoveel keus! Maar na een tijdje rondsnuffelen heb ik een paar kaarten gemaakt, uitgezocht en besteld!


Zelf een kaart maken
Dit is echt super simpel en leuk om te doen. Je kiest voor een fotokaart, daarna kun je kiezen uit een eigen ontwerp of basissjabloon en een wens- of ansichtkaart. Je plaatst je foto ('s) en eventueel tekst en/of versieringen op je kaart en that's it! Je hebt heel veel keuze qua lettertypes en 'versieringen' denk aan ballonnen, hartjes, kusjes, dieren, smileys en meer!  Ook kun je een achtergrond toevoegen waardoor je foto in een kader komt, hier heb je ook veel verschillende leuke opties in.

Hetzelfde geldt voor de achterkant, hier kan je natuurlijk je boodschap plaatsen en net zoals op de voorkant eventueel nog foto's of versieringen. Met onderstaande afbeeldingen kunnen jullie een goed beeld krijgen van hoe het maken van je eigen fotokaart werkt.


De kaarten die ik heb gemaakt met eigen foto's (vosje, Eevee, Staartmees) lijken wel gewoon echte foto's zo mooi glimmen ze. De voorgedrukte kaarten zien er ook super uit. De kwaliteit van de kaarten is duidelijk erg goed. En de goede kwaliteit is niet het enige pluspunt wat ik heb gevonden:

 De tool waar je de kaarten mee maakt en tekst e.d. toevoegt is erg gebruiksvriendelijk.
 Bestel je voor 19:00 uur dan wordt je kaart de volgende dag bezorgd.
 Goede prijs kwaliteit verhouding.
 Ruime keus. 
 Overzichtelijke website.

Ik ben dus erg tevreden over de kaarten die ik heb binnengekregen en zou hier zeker weer bestellen als ik een kaartje wil sturen. Hoe vind jij de kaarten eruit zien? En verstuur jij zelf wel eens een kaartje?
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: