Foto Post & PLOG | Wolfsven, stroomstoring en regen.

Door | 9.4.15 4 reacties
Al weer 2 weken terug zat ik met Jaap in een bungalowhuisje. De dag dat wij weg gingen was de dag van de grote stroomstoring in (delen) van Nederland. (wij hebben echt zo vaak van dit soort rare dingen als we ergens naartoe gaan) We waren allebei op ons werk in Haarlem toen ineens de stroom uit viel, ik wist niet dat het om meer dan alleen het kantoor waar ik werk ging tot Jaap zei dat hij ook geen stroom had en mijn moeder (in Amsterdam) ook niet. Toen heb ik even de nieuws sites en twitter afgespeurd en kwamen we er al snel achter dat het om een stroomstoring ging. Het was echt raar want je kan 'niets' meer. Het was moeilijk om mensen te bereiken en er was gewoon een hele rare maar ook wel spannende sfeer. Twee/drie uur later toen Jaap en ik bij de bushalte op weg naar Schiphol (waar het chaos was) waren zagen we ineens een klok en bus bord aanspringen en weer uit, een paar seconde stroom dus! Gelukkig was na een aantal minuten de stroom weer helemaal terug van weggeweest yaay! Nu nog bij het huisje komen... We stonden al zo'n anderhalf/twee uur op Schiphol te wachten maar er reed geen een trein en we hadden dus eigenlijk geen mogelijkheid om in Mierlo te komen. Gelukkig was daar onze redding, een collega van mij die ook die kan op ging heeft ons naar het Roompot park toe gebracht!! En toen waren we er ineens, en ook nog een stuk sneller dan met het openbaar vervoer.

Helaas hebben we wel slecht weer gehad waardoor ik niet echt de kans heb gehad om veel foto's te maken. Heel erg jammer want het zat daar vol met heel veel vogeltjes en het is gewoon een erg mooi gebied. Natuurlijk heb ik wel een paar foto's gemaakt:
Daarnaast een leek een PLOG mij wel leuk. Ik heb gelukkig wel veel foto's met mijn mobiel kunnen maken. Dan maakt het niet zoveel uit als het regent ;-) Dus een kleine weekend PLOG:
Allereerst de chaos op Schiphol, dit is voor de roltrap van een perron waar iemand stond die eigenlijk ook niets wist omdat alles nog erg onduidelijk was wat betreft de treinen maar iedereen die daar staat wou iets vragen. Uiteindelijk dus gelukkig bij ons leuke huisje gekomen, en al snel genoten van een mooie zonsondergang. 


We hebben nog geshopt in Eindhoven (waar we vlakbij zaten) 's ochtends was het nog droog maar de rest van de dag heeft het bijna alleen maar geregend. Gelukkig was het rond een uur of 4/5 nog even droog en toen ben ik snel op pad gegaan met mijn camera in het park waar we verbleven waar het echt super mooi is qua natuur. Tot slot zie je onze eenden vrienden die elke dag even langskwamen in de tuin voor wat lekkers. En voor de terugweg naar huis moesten we toch echt met al onze spullen de trein in ;-)!

Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen: