Foto Alfabet | L - Lepelaar

Door | 1.4.15 1 reactie
De L is van liefde, leven, loeien, lava, links en Lepelaar...

Ik weet het nog heel goed, vorig jaar rond deze tijd was er een Lepelaarkolonie waar net kleintjes uit het ei waren gekropen. Ik wist al langer van deze Lepelaarkolonie af, het was niet heel ver bij mij vandaan maar ik was er nog nooit naartoe geweest om foto's te maken. Dus toen ik hoorde dat er nu ook kleintjes waren (die ik nog nooit eerder gezien had) moest en zou ik er naartoe gaan met mijn camera. Dit is het resultaat (ja stiekem weer 2 foto's in plaats van 1!)Wauw wat zijn het toch een prachtige en bijzondere vogels. Moet je dat kleine snoetje zien echt te schattig! Ik ben erg blij dat ik deze jonge Lepelaars op de foto heb kunnen zetten. Heb jij ooit een (jonge) Lepelaar gezien?

Heb jij ook een foto met de 'L' laat hem hieronder achter! Bekijk de uitleg van het foto alfabet hier.

Nieuwere post Oudere post

1 opmerking: