Inspiration Monday | Fotoshoot met honden

Door | 30.3.15 3 reacties
Zelf heb ik nog nooit een echte fotoshoot gehad met dieren maar het lijkt me wel super leuk. Vandaag dus inspiratie voor een een fotoshoot met dieren, dit kan natuurlijk met alle dieren maar deze keer neem ik een fotoshoot met honden als voorbeeld. Natuurlijk komen andere dieren zoals paarden, katten en konijnen (?) binnenkort ook aan bod. Heb jij ooit een fotoshoot met honden gehad? Laat je foto's vooral zien! Let's get inspired.

bron

bron

bron
Tot slot nog een aantal leuke onderwater foto's gemaakt door Seth Casteel ik vind ze zelf echt geniaal en ik vind het idee ook echt awesome. Voor de volledige reeks kun je terecht op zijn website.
-Bovenstaande foto's zijn niet door mij gemaakt, klik op bron of de naam van de fotograaf om op de website van de fotograaf te komen-
Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

  1. Ik vind honden fotograferen zo leuk! ondanks dat ze soms wel wat onvoorspelbaar zijn haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke foto's, vooral die laatste vind ik geweldig!

    Ik heb je blog gedeeld in een artikel: http://www.sennacamara.blogspot.nl/2015/03/inspiratie-delen-5.html

    BeantwoordenVerwijderen