Gastfotograaf | Jennifer

Door | 3.3.15 2 reacties

Mijn naam is Jennifer, ik ben 31 en woon met mijn man en twee katten in het midden van het land.
Ik ben al meer dan tien jaar hobbyfotograaf. Waar het begon met vakantiekiekjes begon ik ook steeds vaker de vele concerten die ik bezocht te fotograferen. Ik schafte wat fotografie boeken aan en leerde al doende steeds meer over fotografie. Tegenwoordig is mijn favoriete onderwerp om te fotograferen onze mooie Nederlandse natuur. Deze foto's plaats ik op mijn blog nicetobeout.nl
Ik wil laten zien dat ons eigen land ontzettend mooie plekjes herbergt en ik hoop mijn lezers te enthousiasmeren er eens vaker in eigen land op uit te trekken. In het bos kom ik tot rust.
Mijn grootste fotografie droom is om ooit eens een groot edelhert te fotograferen in de vroege ochtendmist terwijl de ademdamp uit zijn neusgaten komt. Dat is zo'n mooi gezicht!
Ik fotografeer nog steeds met de camera die ik in de begintijd van mijn fotografie virus kocht. Een Fujifilm finepix S5600. Een oud beestje! Maar ik ben er aan gehecht en als hobbyist kan ik er nog steeds de plaatjes mee schieten die ik mooi vind. Achteraf pas ik in Photoshop de kleuren soms wat aan. Neem gerust een kijkje op mijn blog nicetobeout.nl
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: