Foto's maken tijdens een weekendje weg

Door | 27.3.15 4 reacties
Het is weer zover, Jaap en ik gaan weer een heerlijk weekend weg. Gewoon in Nederland naar een bungalowpark, in een 6 persoons huisje (met zijn tweeën, gewoon omdat het kan haha) We gaan vandaag weg en komen maandag weer terug. En natuurlijk neem ik mijn camera mee! Als we naar Roompot gaan (Wat dat doen we vaker) zijn we altijd omringt door natuur. Denk aan veel verschillende vogeltjes maar ook konijnen en eekhoorns! Genoeg om op de foto te zetten dus.
De onderstaande foto's heb ik bij de voorgaande keren in en rond bungalowparken van Roompot gemaakt.








Alleen het weer zit waarschijnlijk niet heel erg mee maar ik ga er vanuit dat er genoeg droge/zonnige perioden zijn om er even op uit te gaan met mijn camera en ik hoop dat ik terug kom met veel mooie foto's. Jullie zullen het binnenkort zien ;-)! Neem jij je camera ook altijd mee als je een weekendje weg gaat?
Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Moooi! ik ben benieuwd naar je resultaten van deze keer! hopelijk heb je nog een beetje fijn weer gehad! het is hier al 2 dagen rukk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas ook alleen maar slecht weer gehad, heel weinig foto's kunnen maken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer van het slechte weer zeg!
  Ik neem trouwens altijd wel een camera mee (afgelopen midweek was ik bij Center Parcs, en nam mijn Nikon D3100 mee ipv D7100) ;)

  BeantwoordenVerwijderen