Foto alfabet | K - Konik

Door | 20.3.15 4 reacties
De "K" is van kleding, kleur, kompas, keerzijde, kaneel, konijn en Konik. Je dacht zeker dat ik voor konijn zou gaan? ;-) Ik ben gek op konijnen, vooral op Eevee natuurlijk maar een van de mooiste foto's die ik heb gemaakt vind ik toch wel onderstaande foto.
En met mooi bedoel ik dan vooral de emotie tussen deze 2 paarden. Ik heb 1 keer de kans gehad om Konikpaarden op de foto te zetten, dit was toen ik naar de Oostvaardersplassen ging. Natuurlijk kan ik er altijd nog naartoe gaan maar ik ben er pas 1 keer geweest. We hadden geluk en kwamen een groep Konikpaarden tegen en met nog meer geluk heb ik dit moment tussen 2 paarden kunnen vastleggen, het was echt prachtig om te zien. Heb jij ooit een emotie tussen dieren kunnen vastleggen op foto? Natuurlijk mag je de foto hieronder in de reacties laten zien!

Heb jij ook een foto met de 'K' laat hem hieronder achter! Bekijk de uitleg van het foto alfabet hier.
Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen: