Voorkaankondiging Winactie | Fotografie pakketje

Door | 21.2.15 11 reactiesZoals sommige van jullie al weten ben ik onlangs een YouTube kanaal gestart. En om dit te vieren komt er een winactie! Bij 75 YouTube subscribers geef ik een fotografie pakketje weg. Binnenkort een uitgebreide update met foto's maar om jullie vast een idee te geven wat je kunt verwachten van deze prijs:
Allemaal leuke gadgets/hebbedingetjes die te maken hebben met fotografie. Bijvoorbeeld een (universele) macro en wide angle lens voor je mobiel. En een Close-up (macro) filter voor een standaard 58mm kit-lens en een mini flexibele tripod. Er zit er nog meer in het foto pakketje maar dit maak ik bij de volgende update (als ik alles heb ontvangen) bekend!

Het enige wat je hoeft te doen is abonneren op mijn YouTube Kanaal en een reactie achter te laten met je e-mailadres en YouTube naam zodat ik weet dat je mee doet en ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.

EXTRA kans
 Volg mij op Bloglovin'
 Like mijn Facebookpagina
Nieuwere post Oudere post

11 opmerkingen:

 1. www.nicetobeout.nl21-02-2015 15:07

  Wat gaaf! Ik ga mij abonneren en doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ilona Somerhalder21-02-2015 15:59

  Ik doe mee! Ik heb me geabonneerd: xTheAnonymous heet het, don't judge hahaha. Lijkt me supergaaf! Liefs, iloon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha hartstikke leuk dat je mee doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk zo'n actiee!
  Ik doe ook mee, ik had me al geabonneerd op je kanaal (DinjaDONUT ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk! ik doe niet aan youtube haha! dus helaas ik doe niet mee! maar ik kijk je filmpjes wel gewoon hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat jammer! Vind het juist iets voor jou, een fotografie pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave winactie, wauw! Ik doe zeker graag mee, ook omdat ik wat meer wil doen aan de fotografie voor mijn blog. Ben er allemaal nog niet zo goed in haha, maar zoiets is vast goed te leren! Ik volg je nu op youtube onder de naam 'Kirst-enjoy'. Mijn mailadres is; info@kirstenjoy.nl.

  Succes met je youtubekanaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is zeker te leren! Ik hoop dat je wat aan de tips hebt op mijn blog ;-) Leuk dat je mee doet.

  BeantwoordenVerwijderen