Review | Fresh 'N Rebel selfie stick

Door | 10.2.15 1 reactie


Afgelopen Kerst kreeg ik deze wireless Selfie Stick. Nu heb ik hem een paar keer gebruikt en leek het me leuk er wat over te vertellen. Zelf ben ik niet zo van de selfies maar.. als ik ergens op een mooie locatie sta, bijvoorbeeld midden in de bergen in Schotland of Ierland lijkt het me best vet een foto met mooi uitzicht te kunnen maken en mezelf ook nog op de foto te hebben. Dat heb ik nog niet kunnen testen maar wel op andere locaties.AAN DE SLAG -bron-
Om aan de slag te gaan verbind je de Wireless Selfie Stick eenvoudigweg via Bluetooth met je iPhone of Android telefoon. Vervolgens schakel je de camera-app in en maak je een foto met de op afstand bedienbare ontspannerknop, zonder dat hiervoor speciale apps nodig zijn. Zo voorkom je dat je arm op de foto staat of je gezicht in een rare hoek wordt vastgelegd. Schuif de Wireless Selfie Stick tot wel 1 m uit en verstel de hoek om de beste selfie ooit te maken!

Aan en uit knop voor bluetooth en ingang voor micro-USB-oplaadkabel.

Ontspannerknop.

Bluetooth aan -> verbinden met je Selfie Stick.

VOORBEELD FOTO'S & CONCLUSIE
Je kan hier echt leuke foto's mee maken. Hij werkt snel, het enige wat je hoeft te doen in de bluetooth op je mobiel aan te zetten, je Selfie Stick aan en foto's maken maar. Vooral voor vakanties lijkt het me een leuke en makkelijke accessoire om mee te nemen. Je moet er wel rekening mee houden dat de Selfie Stick dus wel opgeladen moet zijn voordat je weg gaat maar de batterij gaat lang mee! Je Selfie Stick meenemen naar concerten is natuurlijk ook leuk, alleen in bijvoorbeeld de Ziggo Dome in Amsterdam is de Selfie Stick inmiddels al verboden.

Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Handig dat je deze met de stock kan bedienen! dat kan mijne niet ={
    Ik heb je trouwens getagdd voor de liebster award =D

    BeantwoordenVerwijderen