PLOG | Kou, vrij, katten en shoppen

Door | 6.2.15 Laat een reactie achter
woensdag 4 februari 2015

Ik heb lekker een paar dagen vrij genomen, Jaap en ik zitten op dit moment in het huis van zijn vader die op vakantie is. Wij passen op het huis en de katten! Vandaag heeft Jaap ook vrij genomen en gaan we samen shoppen. Het is koud buiten, mijn frozen post heb ik deze dag ook gemaakt. Loesje, de eerste poes die je ziet vond het niet leuk dat ik buiten stond en zij binnen, mauw! We zijn naar Hoofddorp geweest, leuk winkelcentrum, lekker dichtbij en ook prima voor als het slecht weer is het begon namelijk te regenen.

Ik kwam terug met een aantal aantal spullen waaronder een Micro SD kaartje voor mijn mobiele telefoon van 16 GB. Dat is wel nodig nu ik zoveel foto's met mijn mobiel maak. Ik heb hem meteen in mijn mobiel gedaan en alles werkte direct perfect, altijd fijn als iets in een keer goed gaat. Toen we thuis kwamen heb ik nog e.e.a. voor mijn blog gedaan, al snel werd ik afgeleid door mijn naamgenoot ,Nina, die ook even aandacht wou.
Jaap heeft kipsate gemaakt met hele lekkere marinade, helaas bleek uiteindelijk dat we de satesaus waren vergeten. We hebben zelf nog wat geprobeerd te brouwen met pindakaas maar dat was helaas niet zo een succes haha. Na het eten heb ik nog even wat foto's bewerkt en daarna was het relax tijd. Loesje kwam op schoot zitten en zette zonder pardon haar nagels in mijn Eenhoornbroek en na een beetje TV kijken en spelletjes doen op de iPad was het tijd om naar bed te gaan.Nieuwere post Oudere post

0 reacties: