Oproep: Fotografeer jij? Dan zoek ik jou!

Door | 18.2.15 4 reacties
Dit is een 'doorlopende' oproep, ik ben altijd opzoek naar nieuwe gastfotografen!

Vandaag een 'heroproep' zoals de meeste van jullie wel weten geef ik andere fotografen de kans om als gastfotograaf op NinFotografie te staan. Dit betekend dat iedereen die fotografeert (hobby, professioneel, beginnend, het maakt niets uit) zijn werk mag laten zien!


Hoe het in zijn werk gaat: Je krijgt een aantal vragen toegestuurd zoals wat fotografeert je het liefst, welk apparatuur je gebruikt, hoelang je al fotografeert etc. deze vragen beantwoord je in de vorm van een verhaaltje of gewoon per vraag. Je stuurt de tekst, je foto's en een foto van jezelf mee
(als je dat liever niet wil, hoeft dat natuurlijk niet) en dan hoor je van mij waneer jouw gastfotograaf artikel online komt.

Iets voor jou? Aanmelden als gastfotograaf kan door een e-mail te sturen naar ninfotografie@gmail.com met als onderwerp gastfotograaf

En vergeet niet, iedereen die fotografeert mag zich aanmelden! Je hoeft echt geen professioneel fotograaf te zijn, zolang je maar geniet van fotograferen. Bekijk hier welke gastfotografen jou voorgingen. Heb je vragen, stel ze gerust!


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. www.nicetobeout.nl18-02-2015 14:08

  Leuk, ik ga mij eens aanmelden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, ik heb je een e-mail terug gestuurd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lotte Diesman06-05-2015 16:00

  Heel leuk, ik weet niet of ik te laat ben, maar ik probeer mezelf ook aan te melden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee joh, je bent zeker niet te laat! Dit is een doorlopende zoek oproep ;-) lijkt me hartstikke leuk als je je aanmeld!

  BeantwoordenVerwijderen