Moonlight drowns out all but the brightest stars

Door | 3.2.15 4 reacties


De maan zag er mooi uit en ik had zin om foto's te maken, een goede reden om de maan op de foto te zetten. Ik heb al eens een post over avond- en nachtfotografie gedaan, want het is nog een hele klus om in het donker te fotograferen. Nu ik dit zo typ lijkt het me ook leuk om binnenkort eens wat goede tips online te zetten om de maan en sterren goed op de foto te krijgen. Zelf kan ik ook nog wel wat tips gebruiken eigenlijk haha. Vandaag laat ik even snel wat foto's zien van de maan van gisteren avond (2 februari 2015)
Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Ik heb ook wel eens de maan gefotografeerd, en ik ben er zo trots op!
  Maarja, ik heb de maan altijd mooi en ook apart gevonden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mirjam Koning03-02-2015 12:26

  Knap! Ik zou niet weten hoe ik de maan kan fotograferen eigenlijk, ben benieuwd naar je tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ze komen binnenkort online :)!

  BeantwoordenVerwijderen