Acer Blogger Event met video!

Door | 11.2.15 4 reactiesDe meeste van jullie weten al dat ik een tijdje terug naar een blogger event van Acer ben geweest. Tijdens dit event heeft Jaap een aantal opnames gemaakt, en nu staan ze online. Ja je hoort het goed er staat een video online, mijn eerste YouTube video. Het is een korte video waarin jullie een idee krijgen hoe het Acer Blogger Event was. Ik ben van plan nog meer video's te maken maar dit worden voornamelijk reviews en tutorials. Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

  1. Dankje Senna, erg goed om te horen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leeeeuk! filmpjes zijn altijd leuk!! Leuk dat je daar geweest bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thnx ^^ er komen er dus nog meer aan, het voelt nog een beetje onwennig haha maar ik vind het wel leuk dus ik ga gewoon door!

    BeantwoordenVerwijderen