1 jaar NinFotografie

Door | 25.2.15 4 reacties
Woehooe NinFotografie bestaat vandaag precies 1 jaar! En ik ben zeker van plan lekker door te gaan met bloggen. Ik vind het heerlijk, krijg veel leuke en lieve reacties en daar wil ik jullie heel erg voor bedanken. Dat maakt het bloggen nog leuker! Ook wil ik al de gastbloggers bedanken voor de het delen van jullie verhalen en mooie foto's!


Dus neem er een lekker taartje bij, of iets anders ;-) en bekijk de meest bekeken blogposts van afgelopen jaar. Dit brengt mij meteen op een vraag, wanneer lezen jullie mijn blog? In de ochtend, middag of avond of is dat altijd anders? En doen jullie nog iets ondertussen zoals bijvoorbeeld (een taartje) eten, nagels lakken of iets anders? haha ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!


Om zelf mijn vraag te beantwoorden: Bij mij verschilt het, ik lees vaak in de middag een aantal blogs tijdens de lunch bijvoorbeeld. Maar soms ook in de avond, na het eten als ik even niets te doen heb. 

Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Yaayyy gefeliciteeeeeeerd! op naar het volgende jaar!! Ik lees om de meest rare tijden blogjes.. Ik werk erg wisselvallig en de ene keer is het ochtends, de andere keer middags en dan weer een keer savonds.. geen pijl op te trekken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!
  Het verschilt bij mij ook wanneer ik blogjes lees, meestal probeer ik 's ochtends de lijst af te gaan van Bloglovin', en 's avonds.
  Maar ook soms 's middags :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thnx!! Ben dus niet de enige die steeds op andere tijden blog leest haha

  BeantwoordenVerwijderen