Winter Thijn | De mooiste foto van Lenneke

Door | 7.1.15 1 reactie
De beste reden voor een inzending van een foto (of eigenlijk stiekem 2 foto's) voor het artikel 'mijn mooiste foto' die niet helemaal voldoet aan de eisen maar TOCH geplaatst wordt. Tja wat kan ik hier van zeggen.. schoonfamilie? ;-) Onder het mom van: "Het is de mooiste foto omdat het de winter zo goed illustreert en omdat het je kleine neefje is!" en "Tekst is hierbij onnodig, de foto's spreken voor zich." plaats ik deze lieve (en mooie!) foto's van Thijn. Want ja, wie kan hier nou nee tegen zeggen?


Ook geeft het mij meteen de gelegenheid om jullie te vertellen dat je dus nog steeds jouw foto voor dit artikel kunt insturen! Heb je een foto, stuur hem dan op naar ninfotografie@gmail.com met als onderwerp "mijn mooiste foto" en vertel waarom dit jouw mooiste foto is! Lees voordat je de foto stuurt nog even de regels door.
Nieuwere post Oudere post

1 opmerking: