What not to say to a Photographer or Graphic Designer

Door | 13.1.15 6 reacties
Zoals de meeste van jullie weten ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Mijn vormgeef kant komt nu heel erg goed van pas bij mijn blog en het bewerken van foto's e.d. maar fotografie is toch mijn echte passie. Vandaag laat ik jullie een paar dingen zien, die je beter niet tegen een fotograaf of grafisch ontwerper kan zeggen. Zerouno is de maker van deze grappige afbeeldingen. Kijk en lees mee, zit er iets herkenbaars voor jou tussen?

FotograafGrafisch Ontwerper
Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. Haha leuk! Die van de fotograaf kwam ik laatst al tegen op internet, maar die van graphic designer kende ik nog niet. Nu ik stage loop bij een reclamebureau komen veel dingen me wel bekend voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha die dingen wat je niet tegen een fotograaf moet zeggen!
  Gelukkig heb ik ze nog niet gehoord, maar ik kan me echt de mensen voorstellen die het zouden kunnen zeggen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat leuk! Studeer je ook in de grafische richting, of dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik moet zeggen dat ik zelf ook nog niet alles heb meegemaakt, maar er zitten er een aantal tussen die ik regelmatig hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik studeer communicatie. Is dus niet helemaal hetzelfde als grafisch ontwerper, maar op stage (bij een reclamebureau) ben ik er af en toe wel mee bezig. En voor mijn eigen blog natuurlijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha!! zoo herkenbaar! mijn vriend zit ook in de grafische sector en daarvan komen mij er ook een aantal bekend voor haha! Een aantal ben ik zelf ook al tegen gekomen.. Voor al de kun je me dunner maken/ mijn heup iets bijwerken haha! Maar ik ga het niet doen, moeten ze er zelf maar iets aan doen =P

  BeantwoordenVerwijderen