Unboxing/Preview | Epson SureColor SC-P600

Door | 22.1.15 2 reacties
Onlangs ben ik door Epson benaderd met de vraag of ik de nieuwe SC-P600 foto printer uit zou willen testen, en dat wou ik zeker! Natuurlijk komt er binnenkort een review online. Ik heb tijdens de feestdagen en mijn midweekje weg onwijs veel foto's kunnen maken. Dus die kan ik meteen gebruiken om af te drukken met de SC-P600. Maar vandaag laat ik eerst zien wat er in de doos zat en hoe de printer eruit ziet! Je kan het zien als een soort unboxing of preview van de review ;-)


Alleen al de doos waarop 'Designed without compromise' die je hier ziet vond ik leuk!
Hier zat de handleiding + cd en inktpatronen in.

Een rol super mooi shiny fotopapier


Kijk al die kleurtjes!De eerste info -bron epson-

De SureColor SC-P600 combineert een uitzonderlijke afbeeldingskwaliteit met een snelle uitvoer en de meest complete reeks van mobiele afdrukvoorzieningen, in een betaalbaar en gebruiksvriendelijk pakket. Er wordt gebruikgemaakt van de 9-kleur UltraChrome HD-inktset met Vivid Magenta voor het reproduceren van een breed kleurenspectrum en de allerhoogste zwartdichtheid2 (2.86 DMax op PGPP) voor afdrukken van een superieure kwaliteit in een reeks van formaten tot aan A3+ toe, met inbegrip van panorama's. Uitzonderlijke draadloze afdrukvoorzieningen met inbegrip van rechtstreeks afdrukken vanaf smartphones, tablets en pc's. Biedt ondersteuning voor Apple AirPrint1. Google Cloud Print wordt eveneens ondersteund.
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Oeh ik ben nu echt heel erg nieuwsgierig in de prints!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben benieuwd naar hoe die verder werkt en naar de prints natuurlijk! Super chill dat je hem mag uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen