PLOG #5 | Shoppen, Eevee en make-up

Door | 9.1.15 2 reacties
7 januari 2015

Het is weer woensdag, en dat betekend dat ik vrij ben! Gisteren heb ik afgesproken met mijn moeder en zusje dat we vandaag even zouden shoppen in Zaandam. Toen ik wakker werd, kwam er meteen een klein konijntje naar me toe gerend, die was namelijk al uit haar hok. Eerst heb ik even aan mijn blog gezeten, of even de tijd vliegt altijd als ik daarmee bezig ben. En mijn nieuwe Sleek Ultra Mattes v2 Darks palette uitgetest die ik onlangs heb gewonnen! Om 13:00u was mijn zusje klaar met werken en gingen we naar Zaandam, dat was ook alleen maar omdat we al 100 keer naar de Primark in Hoofddorp zijn geweest en we hoopte dat er bij de Primark in Zaandam wat andere spullen waren. Maar helaas... geen kleding gekocht wel een 'egg sponge' om foundation aan te brengen. Heb er al een en ander over gezien dus ben erg benieuwd of het werkt! Heeft iemand hier al ervaring mee en misschien nog tips voor gebruik?Ook heb ik mijn nagels gelakt met de Miracle Gel nagellak van Sally Hansen. Ik had voor Kerst 2 kleurtjes gehad en heb er zelf ook nog een bij gekocht. Het is duur, maar blijft wel lang zitten en ziet er mooi uit. Daarna Kipsalon gegeten, de betere variant van Kapsalon. Stukjes kipfilet met kaas en zelfgemaakte patat uit de oven, het was op de foto alleen al op haha. Aan het eind van de avond mijn make-up eraf gehaald (daar heb ik nou echt een hekel aan, who's with me?) haren droog geföhnd wat ik ook stom vind maar wel een stuk sneller ging dan normaal omdat ik mijn zusje haar nieuwe fohn had gepikt. En daarna heerlijk naar bed!
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: