PLOG #4 | Oudjaarsdag in een huisje en vol fotografie

Door | 6.1.15 1 reactie
Woensdag 31 december

Het is Oudjaarsdag en Jaap en ik zitten in een huisje in Egmond aan zee. Hier gaan we Oud en Nieuw vieren , boven op een grote berg met uitzicht over de hele stad. 'S ochtends hebben we nog helemaal niet het idee dat het Oudjaarsdag is, Jaap maakt een lekker tosti voor me terwijl ik bezig ben met mijn make-up. Na de tosti is het tijd voor de laatste boodschappen.
Nadat we boodschappen hebben gedaan ga ik nog even in de tuin zitten om vogeltjes te fotograferen. Want die zijn er echt heel erg veel hier en vogels fotograferen vind ik echt geweldig om te doen! Daarna ga ik nog even in en rond het park waar we zitten op vogel jacht. Het is namelijk echt heerlijk weer.... Eenmaal terug bij het huisje de eerste spulletjes klaarzetten, slingers ophangen (ik wist ook niet dat die bestonden maar toen ik ze zag moest ik ze toch wel echt kopen ;-) haha) en toen het wat later in de middag was hebben we wat lekker hapjes op tafel gezet wat ook meteen ons avondeten was.

Ja, wij vermaakte ons wel maar konden stiekem niet wachten met foto's maken van sterretjes en de wel bekende naam geschreven in de lucht met een sterretje foto's. Toen het een beetje donker begon te worden gingen we dit dus alvast doen. Daarna natuurlijk nog even tv gekeken met oliebol erbij want dat hoort! En toen was het zover: "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.... HAPPY NEW YEAR!!" *champagne fles plopt open* ik ben altijd zenuwachtig als het bijna 00:00u is haha. Even een slokje champagne gedronken en toen zijn we boven op de berg geklommen! Het uitzicht was prachtig en de foto's (gemaakt met mijn canon camera) komen heel snel online. Ja, dit is zeker voor herhaling vatbaar! 


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Heerlijk zeg zo'n lekker rustig oud en nieuw!! haha die vlaggetjes zijn leeuk!

    BeantwoordenVerwijderen