Photoshoot Inspiration | Fantasy

Door | 15.1.15 9 reacties
Een Fantasy fotoshoot is iets wat ik altijd nog wel eens zou willen doen. Het lijkt me echt te gek
en dan ook de nabewerking ervan, leuke effecten toevoegen en zo. Vandaag laat ik een moodboard zien die ik zelf zou gebruiken voor een fantasy shoot! Die 'eenhoorn' boven aan in het midden vind ik echt zo cool! Wat vind jij van fantasy fotoshoots? Let's get inspired.
-al de bovenstaande foto's zijn niet door mij gemaakt-

Heb je zelf een mooie foto tijdens een fantasyshoot gemaakt? 
Laat hem dan vooral zien, ik ben erg benieuwd!
Nieuwere post Oudere post

9 opmerkingen:

 1. Zoooo gaaf hè!
  Lijkt mij ook zo gaaf, misschien kunnen we een fotoshoot organiseren want ik ken meer mensen die dit wel gaaf vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha dat lijkt me wel heel awesome!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh ik hou er van!!! Ik wil dit ook nog een keer doen! Enn ik ben het eens met het idee een fotoshoot organiseren! Kunnen we er mooi een meeting van maken =D Keer op een zondag ofzo! Ik zie kansen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ja zou wel heel vet zijn als we dat kunnen doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nouu kom maar op met een datum hihi! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dinja en ik zeggen: (we zitten in het zelfde lokaal!) Jaaaaaaa wij stemmen toe =D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha top! Laten we het tegen die tijd nog eens bespreken, het lijkt me echt heel leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen