NinFotografie Visitekaartjes

Door | 12.1.15 6 reacties
Jaaaa, eindelijk heb ik het visitekaartje voor NinFotografie af gemaakt en laten drukken. Ben er zelf erg blij mee en het is gewoon handig om op bijvoorbeeld een event te kunnen geven. Voor het maken van mijn visitekaartjes, en eigenlijk ook al het andere drukwerk dat ik maak, gebruik ik InDesign. De afbeeldingen maak ik in Photoshop en/of Illustrator. 
Ik heb altijd zoveel twijfels als ik iets voor mezelf maak.. zo ook met het visitekaartje. Op een gegeven moment had ik zoveel opties dat ik niet meer wist welke ik moest kiezen. Maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt (en aan 100 verschillende mensen gevraagd welke zij het beste vonden en waarom haha) en dit is het resultaat!
OnzeVondsten

Daarnaast heb ik ook een visitekaartje voor Jaap gemaakt. Hij is druk met de website en het YouTube kanaal van OnzeVondsten bezig en wou ook graag visitekaartjes. Hij wist dat ik er mee bezig was maar toen hij een hele doos visitekaartjes kreeg voor Kerst keek hij toch wel wat verrast! 
Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

  1. Super mooi! Ik ben nu ook bezig met visitekaartjes en vind het ook zo lastig om de knoop door te hakken en gewoon ergens voor te gaan! Elke keer verander ik weer wat:p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha heeell herkenbaar! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat, laat je ze zien als ze af zijn ;-)?

    BeantwoordenVerwijderen