Foto Post | Vuurwerk, Oud en Nieuw 2014/2015

Door | 8.1.15 2 reacties
In mijn laatste PLOG vertelde ik er al over, en hier zijn ze dan! De foto's die ik vanaf de berg in Egmond aan Zee heb gemaakt. Met mijn statief, camera, kit-lens, glas champagne, afstandsbediening en Jaap ging ik de berg op en maakte foto's het vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Heb jij ook foto's gemaakt tijdens de jaarwisseling? Volgende week zie je ook de natuurfoto's die ik daar heb gemaakt. Ik heb echt zoveel verschillende vogels gezien, en ook bijna allemaal op de foto!

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Ik heb ook met oud&nieuw vuurwerk gefotografeerd.
    De 2015 is erg goed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel ^^ ik had je vuurwerk foto's inderdaad gezien, erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen