Tutorial | Instagram foto's insluiten/embedden op je website

Door | 28.12.14 4 reacties
Het ziet er super goed uit en is eigenlijk heel makkelijk, maar je moet het maar net weten. Vandaag vertel ik je hoe je een Instagram foto op onderstaande manier kan weergeven in bijvoorbeeld je blogpost.
Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Leuk he? Je ziet hoelang geleden de foto is gepost, het aantal likes en comments en als er iemand kijkt die je nog niet volgt, kan diegene dat met 1 druk op de knop doen. En het ziet er ook nog een goed uit! Hoe je dit op je website krijgt: Ga naar je Instagram account (via je computer niet de app) en klik op de foto die je op je website wil laten zien. De foto opent en rechts onder zie je 3 puntjes, klik hierop en je ziet de optie Embed.


Klik op Embed en er opent een popup met een HTML code, kopieer deze code en ga naar de HTML code van je blog/website.


Plak de HTML code sla je post op, and that's it! Heel simpel dus. Mocht je toch nog vragen hebben of bijvoorbeeld niets weten over HTML stel dan gerust je vraag, ik help je graag.


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Oooh echt super handig zeg! ik ga het proberen bij mijn volgende maand in instagram =D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukk!! Als je vragen hebt hoor ik t wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hmm het gaat wel goed, alleen zie je alleen het blokje van instagram zegmaar.. de foto en alle tekst ontbreekt zeugma ={
  a ik doe iets fout
  b mijn wordpress is stom
  c ik doe meer dingen fout haha!

  BeantwoordenVerwijderen