PLOG #3 | Bazaar, SR14 en een nieuw mandje voor Eevee

Door | 24.12.14 1 reactie
Zaterdag 20 december

Eindelijk mijn stem terug na meer dan een week ziek te zijn geweest, pfff was er ook wel klaar mee. Lekker wakker worden met Serious Request op de TV. "Zullen we naar de Zwarte markt (Ook wel de Bazaar in Beverwijk) gaan?" vraagt Jaap. "Maaaammm, wil je naar de Zwarte markt?" roep ik naar mijn moeder. En zo was het geregeld, gezellig met zijn drieën (en met de auto haha) op naar de Zwarte markt!

Lekker gescharreld, hier en daar nog een Kerst cadeautjes gescoord en een broodje warme beenham met honing mosterdsaus gegeten JAMMIE. Make-up bij Fogan gekocht 11 stuks voor €10,00 heerlijk! Daarna boodschappen gedaan, eten gemaakt (zelf gemaakte patatjes!) Eevee haar nieuwe mandje, waar ze vooral naast ligt, gegeven. En tot slot nog de film "Don't Blink" gekeken die echt heel raar was haha. Ja, het was een gezellige dag :)


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Oooooh ik ben echt nog nooit op de zwarte markt geweest. Vanaf hier hoor je nog wel eens verhalen er over hoe naise het is haha! Naise van de make up van fogan! altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen