Plog #2 | Kapper en cadeautjes

Door | 4.12.14 Laat een reactie achter
Woensdag 3 december

Het is 09:30 uur, terwijl ik mijn jas aantrek om naar de bus te lopen ben ik nog aan het twijfelen of ik wel zou gaan. Ik moet naar de kapper, heb geen zin maar weet dat ik blij ben als ik ben geweest haha dilemma's.. Ik ga dus toch en eenmaal bij de kapper aangekomen zitten er 5 mensen die voor mij aan de beurt zijn pfff... Ik twijfel weer maar goed, ik ben er nu toch dus gewoon gaan! Eenmaal aan het wachten blijken een aantal mensen bij elkaar te horen -yaay- iets minder lang wachten dus. Na de kapper nog even snel wezen shoppen en wie kwam ik daar tegen, pappa! Even naar de La Place geweest en toen heeft hij mij met de auto (lekker warm) naar huis gebracht.

Eenmaal thuis ben ik vast begonnen met het inpakken van de kerstcadeautjes die ik (tot nu toe) heb, stiekem vind ik dat wel leuk. Daarna nog even aan het werk gegaan, gegeten en Eevee geknuffeld. Toen ik weer mijn kamer in kwam liep ik tegen het feit aan dat als ik vanavond wou slapen ik toch echt even op moest ruimen. Daarna nog even aan mijn blog gezeten, serie gekeken en toen lekker naar bed. Want hoewel ik woensdag altijd lekker vrij ben, ga ik de rest van de week gewoon naar mijn werk en gaat de wekker om 06:30 uur.

Wat hebben jullie gisteren gedaan?

Onderweg naar de bus.

Wachtend op de bus, heeelll koud.

Wachten bij de kapper. Ik heb echt een groot stuk van mijn haar laten knippen hihi.

Lopen in de Primark met zware tassen.

Broodje eten met pappa in de La Place.

Terug naar huis, warm in de auto.

Kerstcadeautjes inpakken.

Eevee pesten.

Zo erg vond ze het niet want ik kreeg al snel heel veel kusjes.

Opruimen...

Nog even aan mijn blog voor het slapen gaan.Nieuwere post Oudere post

0 reacties: