Mini review | Joby camera strap

Door | 31.12.14 1 reactie


Voor mijn verjaardag heb ik een nieuwe camera strap gekregen, en niet zomaar een! Deze strap draag je anders dan de 'normale' en is zo comfortabel en ergonomisch mogelijk gemaakt. Er is zelfs een mannen en vrouwen versie! Je daagt je camera schuin en kan in een keer een foto maken (zonder moeilijk doen en je arm er weer uithalen o.i.d. wat ik regelmatig had) De strap is heel makkelijk te bevestigen met een soort schroef, dit doe je in hetzelfde gaatje als bijvoorbeeld je statief. En ik merkte het meteen, hij zit echt heel comfortabel en geen last van mijn nek meer als ik mijn telelens meesleep. Maar de eerste fout die ik bijna meteen al maakte was dat ik, toen ik een foto wou maken, mijn arm uit de strap wou halen om hem om mijn nek te doen. Maar dat hoeft nu dus niet meer! Via deze link kun je een video met uitleg kijken van de JOBY strap. Kende jij deze camera strap al?Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Ik heb ook zoiets alleen dan de miniinthebox versie! vind hem super handig, al heb ik hem nog niet aan mijn nieuwe camera gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen