Instagram week #51 | Serious request, canon 600D en SinterKerst

Door | 26.12.14 3 reacties
Om te beginnen hoop ik dat jullie allemaal een hele fijne eerste Kerstdag hebben gehad! En als je vandaag, op tweede Kerstdag, nog wat leuk gaat doen wens ik je natuurlijk veel plezier.

En nu over naar week #51 van Instagram: Deze week (dus eigenlijk vorige week haha) was Serious Request 2014 begonnen. Ik werk in Haarlem, dus dat is lekker dicht bij het glazenhuis dit jaar. Daarom ben ik ook meerdere keren gegaan. Verder zie je nog wat foto's van het Groenendaalsebos en het SinterKerst feest op mijn werk. Het toetje wat je ziet hadden mijn collega en ik in elkaar geflanst, jammie! En dat nog de foto van een musje. Dit is de eerste foto die ik upload die ik niet met mijn mobiel heb gemaakt maar met mijn Canon 600D, dit staat er natuurlijk ook bij maar ik was wel benieuwd of dit soort foto's leuker gevonden zouden worden of niet. Dus komende tijd zul je waarschijnlijk wel meer foto's gemaakt met mijn Canon camera tegen komen op mijn Instagram account. En dat was weer een weekje Instagram. Heb jij Serious Request gevolgd? Of ben je misschien ook langs geweest?Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op

Een foto die is geplaatst door Nina (@ninfotografie) op
Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

  1. Hee wat grappig dat je ze in een instagram dingetje hebt! heb je daarvoor een speciale pluggin ofzo!


    Liefde voor je bos foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaa leuk he! Ik kwam er toevallig achter via iemand anders zijn blog dat dit mogelijk was dus even onderzoek gedaan en tadaaa. Het is heel simpel (zal binnenkort een tutorial op mijn blog online zetten) Je gaat naar een foto op Instagram (van jezelf) die je op je website wil en dan klik je op de drie stipjes, dan op embed en dan krijg je een HTML code!

    BeantwoordenVerwijderen