Instagram week #50 | Vuurwerk en blaadjes

Door | 19.12.14 2 reacties
Deze week had blijkbaar iets met blaadjes, op de een of andere manier komen ze deze week heel vaak voor haha. Maar het is dan natuurlijk ook wel de tijd voor bladeren die op de grond liggen. Verder heb ik 'stiekem' alvast een vuurwerkje afgestoken. Of, nou ja.. stiekem dit was gewoon te koop de bij action.
Dan nog een vraagje: De eerste foto die je hier onder ziet, die met die bomen en 2 vogels, heeft een stuk meer likes dan mijn andere foto's. Maar nu vraag ik mij af, waarom? Wat is er zo anders aan deze foto haha. Ik ben echt beneiwd. Als jij het wel ziet, laat je het dan weten!


Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen:

  1. Haha, thnx voor je antwoord. Het sfeertje van die foto's is sowieso wel wat anders dan mijn andere foto's idd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind je blader foto's echt naise! oooooh boefje! beetje vuurwerk afsteken =P

    BeantwoordenVerwijderen