Gastfotograaf | Lysanne

Door | 23.12.14 2 reacties

Hallo, Ik ben Lysanne van de blog Missis Sunshine. Ik ben nog niet heel lang geleden begonnen met mijn blog. Ik heb altijd al een interesse gehad in fotografie en heb een poos geleden een spiegelreflex camera gekocht. Ik heb daar al van alles mee uitgeprobeerd. Ik doe de opleiding fashion styling in Zwolle en vind het erg leuk om met mode bezig te zijn, ook vind ik het heel erg leuk om mode te fotograferen. Op mijn blog kom je dus ook veel tegen wat met mode en fotografie te maken heeft.Het leukste vind ik om mensen te fotograferen. Ik vind de mens heel inspirerend en het is altijd een uitdaging om iemand goed op de foto te krijgen. Ook vind ik het leuk om in de natuur te fotograferen en dan echt de dingen die mij inspireren. De dingen waar je nooit aandacht aan schenkt maar als je er iets langer naar kijkt heel mooi zijn en je er echt van kunt genieten hoe iets er uit ziet. Niet fotografeer ik alleen dingen die mij inspireren maar ook ben ik fotograaf voor een plaatselijke nieuwswebsite.
Dit doe ik sinds kort en is erg leuk, je leert mensen kennen en je leert je camera beter kennen.Ik fotografeer nu met mijn eerst camera en dat is een canon EOS 1200D en een 18-55 mm lens, ik ben er zeer tevreden over. Soms bewerk ik mijn foto’s een beetje maar ik probeer de foto zelf altijd al zo perfect mogelijk te maken zodat ik hem niet meer hoef te bewerken. Voor school heb ik het programma photoshop cc14 op mijn laptop, dus als ik mijn foto’s bewerk doe ik dat daar mee.

Fotografie bekent voor mij op een andere manier naar dingen kijken en genieten van het leven en van alles om je heen. Ook kan ik er veel creativiteit in kwijt. Als je me vraagt op welke foto ik het meest trots ben moet ik heel lang nadenken. Ik heb niet echt één foto waar ik hel trots op ben ik denk dat ik die nog moet maken. Ik ben ook nooit helemaal tevreden met m’n eigen foto’s. Als ik nu moet kiezen zou ik zeggen deze foto hieronder, want toen ik deze foto maakte zag ik al meteen dat ik hem precies zo had als ik wilde. De foto is heel mysterieus en ik vind de kleuren heel mooi alles bij elkaar spreekt deze foto mij heel erg aan.


Het lijkt mij heel vet om een wereld reis te gaan maken en op al die mooie plekken hier op aarde hele gave foto’s te maken en ook mensen een verhaal te vertellen met mijn foto’s. Als mensen jou foto bekijken wil je dat ze er naar kijken en het verhaal er bij bedenken, dat ze zich voelen alsof ze er bij waren.

Mijn blog: www.mississunshine.blogspot.com
Mijn facebook: www.facebook.com/creatieveblog

Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: