Amsterdam Light Festival

Door | 16.12.14 1 reactie
Vanaf 27 november t/m 18 januari is het Amsterdam Light Festival. Vorig jaar ben ik hier naartoe geweest tijdens een workshop avond- en nachtfotografie. Dit jaar zijn er weer allemaal andere mooie dingen te bewonderen. Ik ga binnenkort zeker een kijkje nemen met mijn camera ;-) het resultaat komt natuurlijk online op mijn blog. Voor nu zal ik nog wat foto's van vorig jaar laten zien. Ga jij ook naar het Amsterdam Light Festival?

INFO -bron- 

In de stad zijn verschillende sculpturen, projecties en installaties te zien van hedendaagse (internationale) kunstenaars. De vaarroute, Water Colors, neemt je mee langs de Amsterdamse grachten en de Amstel, die verlicht worden door kunstwerken. De wandelroute, Illuminade, loopt door de Amsterdamse binnenstad. Ook de rest van de stad staat in het teken van licht: er zijn tal van musea die meedoen met het festival en allerlei activiteiten voeren de bezoeker mee in de innovatie van lichtkunst.

Het thema van het festival dit jaar, ‘A Bright City’, daagt kunstenaars uit om een ode te brengen aan het leven in de metropool om daarmee een onverwachte kijk te bieden op deze bijzondere stad! De derde editie van het festival is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015. De vaarroute, Water Colors, is van 27 november 2014 t/m 18 januari 2015 en de wandelroute, Illuminade, van 11 december 2014 t/m 4 januari 2015.
Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. Oooooh ik vind het zoo jammer dat amsterdam niet echt in de buurt ligt! anders was ik zeker heen gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen