Review | Acer Liquid Jade

Door | 25.11.14 1 reactie
Zoals jullie hebben kunnen lezen in het artikel van het Acer Blogger Event waar ik onlangs voor was uitgenodigd, heb ik tijdens dit event de super awesome Liquid Jade S55 gekregen. Vandaag een review over deze smartphone.

Wat Acer zegt
Elk aspect van de Acer Liquid Jade-smartphone is artistiek vormgegeven. De gebogen oppervlakken van de Liquid Jade geven een elegante uitstraling. De ultradunne behuizing is voorzien van een hoogwaardige camera en een helder scherm, zodat alles wat u ziet en vastlegt er levensecht uitziet.
De naam zegt het al: een smartphone die zo glad is als Jade. Hij is slechts 7,5 mm dik en heeft ergonomische, gebogen oppervlakken waardoor de Liquid Jade comfortabel in de hand ligt. Het gebogen Corning® Gorilla® Glass-scherm is een perfect voorbeeld van de robuuste en exclusieve constructie van de Liquid Jade.


De camera van de Liquid Jade
Een 13MP met f.1.8 camera op je telefoon, wie wil dat nou niet! En als fotograaf is dit natuurlijk helemaal geweldig. Ik heb de camera nu al een aantal keer goed getest en ik ben er werkelijk waar heel erg tevreden over. Je heb ook heel veel opties binnen de camera app waar je veel leuke dingen mee kan. Een aantal functies zijn: HDR, panorama, kleureffecten en nog wat andere opnamemodussen.


Conclusie
De Liquid Jade in een paar woorden: Android, 110 gram, 13 megapixel camera en een batterij die lang mee gaat. Mijn mening over de Liquid Jade is dat het echt een super telefoon is. Niet alleen de camera is geweldig maar hij is ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Hieronder laat ik nog een aantal onbewerkte foto's zien die ik met deze telefoon heb gemaakt. En daarmee zijn we aan het eind van deze review gekomen. Wat vind jij van een smartphone met 13 megapixel camera?


Nieuwere post Oudere post

1 opmerking:

  1. naise dat er best wel wat megapixels op zitten! ik vind dat altijd een nadeel bij een telefoon met weinig pixels! Mooie foto's heb je er mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen