Moeder en dochter | De mooiste foto van Tessa

Door | 5.11.14 7 reacties
Dit is het verhaal achter de mooiste foto van Tessa:
Momenteel vind ik dit mijn mooiste foto. Natuurlijk is het kiezen van je mooiste foto super moeilijk, maar als ik deze voorbij zie komen spreekt deze me echt aan. Dit is een foto samen van moeder met haar dochter. Het is voor nu een prachtige foto om te hebben, maar later ook een mooie dierbare herinnering. Je ziet dat ze beide stralen, er zit een mooie gedachte achter de foto en dit zie je dan ook terug. De foto is dan wel geposeerd, maar ik vind het geen geforceerde uitstraling hebben, dit komt omdat het vertrouwd voelt, samen met je moeder of dochter op de foto.


Tessa, bedankt voor het delen van je prachtige foto en het verhaal erachter.
Wil jij ook jouw mooiste foto laten zien? Bekijk hier de regels en stuur je foto in! 

Nieuwere post Oudere post

7 opmerkingen:

 1. DinjaDONUT vd Broek05-11-2014 10:05

  Het is echt een mooie foto, ik vind het vooral mooi dat het licht zacht is.
  Wij moeten voor school een drie generatie portret maken (drie portretten dus) en deze foto geeft me wel weer wat inspiratie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat toevallig (en leuk) dat je zo een project op school heb! Ik ben van plan te beginnen met moodboards maken voor verschillende soorten fotoshoots en deze op mijn blog te laten zien voor inspiratie. Ik zal wel beginnen met een moodboard die bijpassend is bij jouw opdracht, misschien haal je er nog wat inspiratie uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te horen dat je inspiratie uit mijn foto hebt gehaald! Ben benieuwd naar de eindresultaten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En jij bedankt voor de delen van deze mooie foto :)

  BeantwoordenVerwijderen