Instagram | Week #44

Door | 6.11.14 2 reacties
Sinds kort ben ik ook te vinden op Instagram. Want als fotograaf kan je daar eigenlijk niet mee achterblijven ;-) En na een workshop van Eelco Roos (een van de bekendste Nederlandse Instagrammers met ruim 455.000 volgers!) was ik er helemaal van overtuigd dat Instagram ook iets voor mij is. Nu (nog niet eens 2 weken later) ben ik bijna verslaafd haha. Er staan nog maar een paar foto's op mijn Instagram maar dat wordt vast snel meer en ik zal waarschijnlijk van elke week mijn foto's laten zien, vandaag week 44 mijn eerste week op Instagram haha! Overigens zijn al de foto's die ik maak, gemaakt met de camera van mijn mobiel en als ik ze bewerk gebeurd dit ook alleen op mijn mobiel. Hebben jullie nog tips voor Instagrammers die ik zeker moet volgen?
Deze foto heb ik al eerder gemaakt met mijn mobiel, in Belfast.
Kleine lieve LouLouHalloween 2014 klaar voor Haunted CastleOldschool speelgoed


Eevee slaapt op eeyore
Nieuwere post Oudere post

2 opmerkingen: